Филмът „Старите кучета“ разказва за живота и хората във Видин

Видин ->

Владимир Тошев, народен представител от ГЕРБ: Няма условия – обективни или субективни, за предсрочни избори

Видин ->

Старши комисар Янко Янколов е новият директор на ОДМВР - Враца

Враца ->

Старши комисар Петър Коцин е новият директор на ОДМВР-Видин

Старши комисар Янко Янколов поема ръководството на врачанската полиция
Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Огнян Ценков, кандидат за кмет от ПП ГЕРБ с обръщение към жителите на община Видин

Огнян Ценков, кандидат за кмет от ПП ГЕРБ с обръщение към жителите на община Видин:

Уважаеми съграждани,
Ние, кандидатите на ПП ГЕРБ за общински съветници, кметове на кметства и кмет на община Видин заставаме днес пред вас с открити лица, така както застанахме в началото на тази предизборна кампания. С открити лица, така както ще стоим пред вас и след 4 години. ПП ГЕРБ-Видин проведе за пореден път честна и истинска кампания. Не участвахме в меренето на портфейли, не участвахме в меренето на мускули, не водихме плакатни битки. Видин бе залят с листовки и позиви мърсящи ГЕРБ. Листовки и позиви, разпространявани в тъмното от хора, които крият лицата си, и които на светло обясняват със силен глас колко много обичат Видин. Тези хора обиждат не само членовете на ГЕРБ в нашата община, обиждат и мърсят всички 80 000 членове на партията, както и 1 000 000 български граждани, които гласуват доверие на ГЕРБ. Това не е пътят, който ще поведе община Видин към развитие и просперитет. Това е пътят на материалната и духовна бедност.
 Ние отправихме искрени послания, с многобройни срещи и разговори. Разговори, в които за нас бе важно не да слушаме себе си, а да чуем вашия глас. На 25 октомври избираме не само местна власт, която трябва да работи за Видин през следващите 4 години, избираме пътя, по който ще поеме Видин. От нас зависи кой ще бъде той. Ние заставаме пред вас, за да поискаме вашето доверие. На 25 октомври подкрепете екипа на ГЕРБ, за да работим заедно за развитието на Видин с реални политики, които да достигнат до всеки видинчанин. Подкрепете ни, за да поставим заедно Видин на европейската карта като модерна и просперираща община, за да има уютен дом за децата ни тук и сега. Подкрепете ни, защото трябва наистина да усетим, че сме част от силна обединена Европа. Не можем да оставим случайността да определя бъдещето ни, не можем да изгубим още 4 години!
ГЕРБ-Видин може да представи себе си с една дума и тя е – ЕКИП. Екип от силни, отговорни и мотивирани хора. Ние говорим за себе си, а не срещу другите, не играем роли, не участваме във всеки избор под различни знамена. Ние сме искрени хора, които знаят, че политиката трябва да има човешко лице! ПП ГЕРБ с номер 4 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление