Народният представител от ГЕРБ Владимир Тошев: Протестът за Е79 е манипулативен и политически

Видин ->

Професия: Шивачка

Видин ->

Латвия - далечна, непозната и изненадваща

Видин ->

Очакват се смени в Борда на директорите на видинската болница

За нов директор на МБАЛ „Света Петка“ Министерство на здравеопазването предлага д-р Цветан Василев
Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Обръщение на Людмил Димитров, кандидат на БСП за кмет на община Видин

Обръщение на Людмил Димитров, кандидат на БСП за кмет на община Видин:

Уважаеми съграждани !
Преди един месец стартирахме кампанията на Българска социалистическа партия с мотото „Ново начало се гради с нови хора“.
Тогава за мнозина от Вас аз, Людмил Димитров, бях непознато лице. Но след многобройни срещи с хиляди хора , нашите намерения за промяна в община Видин стигнаха до Вас.
В нашата кампания ние заложихме на честен и откровен разговор с гражданите, без компромати и нападки към опонентите.
Заложихме и на силен екип от професионалисти в различни сфери на обществения живот, каквито са нашите кандидати за общински съветници.
Нашето разбиране, като кандидати на БСП, е, че местната власт във Видин трябва да се превърне в инструмент за решаване на проблемите на хората, а не общината да се управлява сякаш е частна собственост на кмета и на общинските съветници.
Изборът на 25 октомври не е само между кандидата Х и кандидата Y, а е избор между интересите на мнозинството от хората и интересите на малцината, които печелят за наша сметка чрез користно управление и разпореждане с общинско имущество, чрез неефективни и скъпи проекти.
Стандартите за лява политика в местната власт, които отличават кандидатите на БСП от всички останали кандидати, предлагат конкретни ангажименти, справедливост и солидарност за общината и хората.
Затова призовавам всички , които подкрепят нашите идеи за повече справедливост и солидарност в община Видин , на 25-ти да гласуват с номер 9 за БСП, за оригинала на лявото , за да върнем Видин на хората.
 

Купуването и продаването на гласове е престъпление