Здравеопазването в България е изправено пред катастрофа

Това заяви за вестник „НИЕ“ народният представител от Враца Николай Иванов, според когото са нужни кардинални реформи в сектор здравеопазване, които от „БСП за България“ ще предложат
Видин ->

Елка Георгиева, председателка на Жени ГЕРБ – Видин: Жените във Видинско са борбени, активни, искащи да работят и да допринасят за обществото

Видин ->

Празник на хляба във Видин

Изложба на ритуални хлябове, работилница за месене на хляб и презентация за обредните хлябове представиха в БиблиоПощата
Видин ->

Ирена Анастасова, народен представител от групата на „БСП за България“ и член на парламентарната комисия по образование: Образованието не е стока!

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Обръщение на Людмил Димитров, кандидат на БСП за кмет на община Видин

Обръщение на Людмил Димитров, кандидат на БСП за кмет на община Видин:

Уважаеми съграждани !
Преди един месец стартирахме кампанията на Българска социалистическа партия с мотото „Ново начало се гради с нови хора“.
Тогава за мнозина от Вас аз, Людмил Димитров, бях непознато лице. Но след многобройни срещи с хиляди хора , нашите намерения за промяна в община Видин стигнаха до Вас.
В нашата кампания ние заложихме на честен и откровен разговор с гражданите, без компромати и нападки към опонентите.
Заложихме и на силен екип от професионалисти в различни сфери на обществения живот, каквито са нашите кандидати за общински съветници.
Нашето разбиране, като кандидати на БСП, е, че местната власт във Видин трябва да се превърне в инструмент за решаване на проблемите на хората, а не общината да се управлява сякаш е частна собственост на кмета и на общинските съветници.
Изборът на 25 октомври не е само между кандидата Х и кандидата Y, а е избор между интересите на мнозинството от хората и интересите на малцината, които печелят за наша сметка чрез користно управление и разпореждане с общинско имущество, чрез неефективни и скъпи проекти.
Стандартите за лява политика в местната власт, които отличават кандидатите на БСП от всички останали кандидати, предлагат конкретни ангажименти, справедливост и солидарност за общината и хората.
Затова призовавам всички , които подкрепят нашите идеи за повече справедливост и солидарност в община Видин , на 25-ти да гласуват с номер 9 за БСП, за оригинала на лявото , за да върнем Видин на хората.
 

Купуването и продаването на гласове е престъпление