Лора и Димитър – спътници и в работата, и в живота

Видин ->

Новият гл. худ. ръководител на АНПТ „Дунав“ Деян Славчев: Ще се опитаме да изградим по-иновативна визия на Ансамбъла

Видин ->

Заловиха мъж, разбил компютърен кабинет на видинско училище

Видин ->

Едночасов протест пред болницата в Белоградчик

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

С инициативата „Прегърни...” завърши предизборната кампания на Венцислав Станев

Млади симпатизантки на кандидата за кмет Венцислав Станев и партия АБВ за пореден път зарадваха жителите на Видин с инициативата „Прегърни...”. Облечени в тениски с различни послания, момичетата щедро раздаваха прегръдки на случайните минувачи.
С призиви като „Прегърни опита”, „Прегърни волята” и „Прегърни постиженията” лицата на модерното ляво в дунавския град донесоха усмивки върху лицата на малки и големи.
„По време на избори политиците постоянно говорят колко са важни хората за тях. Опитват се да ги спечелят с концерти, рекламни материали и подаръци. В суматохата никой не се сеща да подари най-важното – топлина и внимание. С инициативата „Прегърни...” ние решихме да запълним тази празнина. Искаме да покажем на нашите съграждани, че за нас те са преди всичко личности, а не сбор от гласоподаватели”, заяви Елисавета Станева, една от участничките в инициативата и дъщеря на кандидат-кмета.
„Приятно сме изненадани от енергията на тези деца. Във Видин има много възрастни и самотни хора, за които е важно да усетят топлината на друго човешко същество”, сподели пред екипа на Венцислав Станев една от прегърнатите дами.
Прегръдката е универсален начин да предадеш на някого чувства като съпричастност, грижа и любов. Когато двама души се притиснат един до друг, това казва много повече от хиляди думи. Ето защо ние избрахме именно прегръдката като символ на нашата кампания. Радостни сме, че имаме възможността да предадем такъв положителен заряд на околните, поясниха организаторите.
Инициативата „Прегърни...” бележи и заключителния етап от предизборната кампания на Венцислав Станев. По този повод от ръководството на АБВ изказват своите благодарности към хората, чиито усилия спомогнаха за нейното реализиране. Местната структура на политическата сила приканва всички, които ценят професионализма на Венцислав Станев, в неделния ден да подкрепят именно кандидата за кмет на Видин с № 17.

 

 

 

                        

Купуването и продаването на гласове е престъпление