Спортен празник във Видин събра над 200 участници

Видин ->

Николай Андреев, председател на СГЕРБ във Видин: Авторитетът на България, като лидер на Балканите, бе доказан по един безспорен начин

Видин ->

Водна война и сладолед в лагера на The Bridge

Видин ->

Русенският университет е най-доброто висше училище извън София

РУ получи много висока оценка на институционалната си акредитация от Националната агенция за оценяване и акредитация
България ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Добромир Дилов: Гласувах да продължи развитието на общината

Инж. Добромир Дилов – временно изпълняващ длъжността кмет на община Видин упражни правото си на вот в 10 часа. Той пусна изборната бюлетина в избирателна секция №12. След като изпълни гражданския си дълг, Дилов заяви: „Гласувах да продължи развитието на общината и политиката, която се водеше през последните четири години, а младите хора да се завърнат във Видин“.  И коментира, че много идеи и проекти вече са осъществени, но други трябва да се довършат или предстои да бъдат реализирани. Временно изпълняващият длъжността кмет каза, че е оптимист за това, иначе няма смисъл да се влагат усилия и да се очакват резултати.

   Денят на местния вот в община Видин протича нормално. Обезпечено е всичко необходимо за работата на 127-те секционни избирателни комисии. Не са постъпили сигнали и жалби за нередности до момента по места. Има обаждания от граждани за това, че не са открили имената си в избирателните списъци, или са попаднали в забранителния. Служителите предприемат своевременни действия и правят необходимите справки. Само един човек с увреждане е подал заявка за транспортиране до мястото за гласуване. Припомняме, че в изборния ден заявки се приемат до 19.00 ч. Хората, които се нуждаят от помощ, за да отидат до избирателната секция, могат да позвънят на телефони: 094/609-423, 609-416, 609-455.