Община Видин в готовност за асфалтиране на междублокови пространства в шест жилищни комплекса

Видин ->

БСП – Видин изразява силно притеснение от заявеното намерение за смяна на борда на директорите на МБАЛ „Св. Петка“ във Видин

Видин ->

Актьори и детска публика заедно подреждат объркани приказки в новия спектакъл на Драматичен театър - Видин

Видин ->

Близо 80% от потребителите в Северна България не биха купували бутилирана вода, ако тя е преработена

България ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Задържаха пак мъжа, ограбил и пребил 94-годишна жена във Видин

С прокурорска мярка за срок до 72 часа е задържано лицето П.П./42 г./ от гр. Белоградчик, за извършен на 15.10.2015 г. в гр.Видин, ул.”Княз Борис І”, грабеж от възрастна жена.

Припомняме, че 42-годишният П.П. от гр.Белоградчик, криминално проявен и осъждан, бе задържан на 15 октомври за извършен грабеж в областния град. Към 21.06 часа тогава гражданин сигнализирал чрез тел. 112 за това, че видял съмнителен мъж да излиза от жилищна сграда на ул. ”Княз Борис І” във Видин. Към мястото незабавно е насочен полицейски патрул. Служителите установили, че неизвестно лице проникнало през прозорец в жилище на първия етаж и чрез употреба на физическа сила привело в безпомощно състояние 94-годишната собственичка. Впоследствие мъжът взломил входната врата и изнесъл битови вещи, които складирал в количка отвън, до входната врата на сградата. В резултат на предприетите действия авторът на деянието бе заловен. П.П./42г./ бе задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Възрастната жена бе настанена в болница, без опасност за живота.