Здравеопазването в България е изправено пред катастрофа

Това заяви за вестник „НИЕ“ народният представител от Враца Николай Иванов, според когото са нужни кардинални реформи в сектор здравеопазване, които от „БСП за България“ ще предложат
Видин ->

Елка Георгиева, председателка на Жени ГЕРБ – Видин: Жените във Видинско са борбени, активни, искащи да работят и да допринасят за обществото

Видин ->

Празник на хляба във Видин

Изложба на ритуални хлябове, работилница за месене на хляб и презентация за обредните хлябове представиха в БиблиоПощата
Видин ->

Ирена Анастасова, народен представител от групата на „БСП за България“ и член на парламентарната комисия по образование: Образованието не е стока!

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Три формации на „Видабаскет“ с участие през този уикенд

Изключителна тежка състезателна, а и финансова седмица се очертава за Баскетболен клуб ”Видабаскет”, който трябва да обезпечи участието на 3 гарнитури в държавния шампионат през идната събота и неделя.
Мъжкият отбор гостува в Самоков на дублиращия тим на „Рилски спортист“ – третият отбор от група „А” запад с участие в Националната баскетболна лига. Двубоят е в неделя /1 ноември/ от 17.00 часа в „Арена Самоков”.
В събота /31 октомври/ в държавното първенство при подрастващите стартират и юношите на „Видабаскет“. Тимът, воден от Николай Колев, ще е домакин на първия турнир от група „А” на регион „Рила”. Във видинската спортна зала „Фестивална” ще гостуват тимовете на „Балкан“ /Ботевград/, „Ботев 2012“ /Враца/ и „Слава“ /Монтана/. Срещите ще започнат от 09.30 часа с двубоя между видинските и врачанските момчета. От 14.00 часа ще е дербито „Видабаскет“ - „Балкан“ /Ботевград/.
Също в събота /31 октомври/ първо участие в баскетболно състезание ще запишат най-малките възпитаници на „Видабаскет“ до 12 години. Формацията е сформирана едва преди месец от Кирчо Цветков, който отново се върна да помага в клуба. Първият турнир от група „А” на регион „Рила” в тази възраст ще се проведе в Самоков с участието на 5 отбора.