Във Враца откриха паметен знак за жертвите от наводнението на 1 май 1966 г.

Враца ->

Община Видин отбеляза с тържествена церемония Деня на независимостта

Видин ->

Огнян Ценков: Всички дейности по проекта за централната пешеходна зона са в график

Видин ->

Детска градина в Монтана отвори врати след цялостна промяна

Монтана ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Три формации на „Видабаскет“ с участие през този уикенд

Изключителна тежка състезателна, а и финансова седмица се очертава за Баскетболен клуб ”Видабаскет”, който трябва да обезпечи участието на 3 гарнитури в държавния шампионат през идната събота и неделя.
Мъжкият отбор гостува в Самоков на дублиращия тим на „Рилски спортист“ – третият отбор от група „А” запад с участие в Националната баскетболна лига. Двубоят е в неделя /1 ноември/ от 17.00 часа в „Арена Самоков”.
В събота /31 октомври/ в държавното първенство при подрастващите стартират и юношите на „Видабаскет“. Тимът, воден от Николай Колев, ще е домакин на първия турнир от група „А” на регион „Рила”. Във видинската спортна зала „Фестивална” ще гостуват тимовете на „Балкан“ /Ботевград/, „Ботев 2012“ /Враца/ и „Слава“ /Монтана/. Срещите ще започнат от 09.30 часа с двубоя между видинските и врачанските момчета. От 14.00 часа ще е дербито „Видабаскет“ - „Балкан“ /Ботевград/.
Също в събота /31 октомври/ първо участие в баскетболно състезание ще запишат най-малките възпитаници на „Видабаскет“ до 12 години. Формацията е сформирана едва преди месец от Кирчо Цветков, който отново се върна да помага в клуба. Първият турнир от група „А” на регион „Рила” в тази възраст ще се проведе в Самоков с участието на 5 отбора.