Община Видин в готовност за асфалтиране на междублокови пространства в шест жилищни комплекса

Видин ->

БСП – Видин изразява силно притеснение от заявеното намерение за смяна на борда на директорите на МБАЛ „Св. Петка“ във Видин

Видин ->

Актьори и детска публика заедно подреждат объркани приказки в новия спектакъл на Драматичен театър - Видин

Видин ->

Близо 80% от потребителите в Северна България не биха купували бутилирана вода, ако тя е преработена

България ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Новоизбраният кмет на община Видин ще положи клетва на 9 ноември

Със свое писмо от 3 ноември 2015 г. областният управител на Видин Момчил Станков уведомява вр.и.д. кмет на общината Добромир Дилов за издадената от него заповед, с която свиква първото заседание на новоизбрания Общински съвет.
То е насрочено за 9 ноември, от 10.00 ч. Дневният ред включва две точки: полагане на клетва и подписване на клетвени декларации от новоизбраните общински съветници, кмета на община Видин Огнян Ценков и кметовете на кметства на територията на общината; откриване и ръководене на заседанието от най-възрастния общински съветник и избор на председател на Общинския съвет.
Организационно-техническата подготовка на заседанието е възложена на вр.и.д. кмет на община Видин. То е публично и всички граждани, които желаят да присъстват на церемонията по предаване атрибутите на местната власт и полагането на клетва от новоизбраните й представители, могат да дойдат в залата на Общинския съвет.