Международна музикална академия се провежда във Видин

Видин ->

Община Видин извърши масирана обработка срещу вредители по дърветата

Видин ->

Продължават действията на полицията за предотвратяване на иманярски набези на Рациария

Видин ->

Кметът на Видин посети площадката, където се съхраняват демонтираните при ремонта на пешеходната зона материали

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Общинският съвет в Чупрене положи клетва

Областният управител на Видин Момчил Станков откри днес първото заседание на новоизбрания Общински съвет в Чупрене. Той ръководи и церемонията, на която положиха клетва 11-те общински съветници, кметът на община Чупрене Ваньо Костин и шестимата кметове на кметства, съответно на с. Горни Лом - Илиян Михайлов, на с. Долни Лом - Ангел Живков, на с. Репляна - Евгени Еленков, на с. Средогрив - Красимир Кирилов и на с. Търговище - Иван Александров. Областният управител пожела на всички успешен мандат, здраве и сили в отговорния им труд и грижа за жителите на община Чупрене. "Не се съмнявам, че вие ще бъдете достойни кметове и общински съветници. Работете в съгласие!", призова Момчил Станков.
Деловата част от заседанието беше поверена на най-възрастния общински съветник - Георги Георгиев. На проведения избор за председател на Общински съвет - Чупрене отново беше гласувано доверие на досегашния му ръководител - Богомил Станков.
От 9 до 12 ноември предстоят заседанията на останалите общински съвети в областта. В понеделник ще се състоят във Видин, Димово и Бойница.