Отчет на народния представител от ГЕРБ-Видин Владимир Тошев

Видин ->

Мария Джамбазова, БСП - Видин: Не бива със манипулативни коментари да се отклонява вниманието от темата за насилието срещу жени

Видин ->

„Пожарникар на годината” - 2017

Наградиха победителите в областния етап на ежегодния Национален конкурс
Видин ->

Започна санирането на жилищни сгради с до 35 апартамента в град Враца

Враца ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Трупове на дива котка и зайци в багажник на кола откриха граничари

На 5 ноември около полунощ в землището на с. Подгоре гранични полицаи спрели за проверка лек автомобил „Сузуки Витара” с пловдивска регистрация, шофиран от И.И /48г./. В колата пътували и други двама пловдивчани. В багажника на превозното средство били открити труповете на дива котка и зайци (три броя), както и две ловни оръжия – карабина Howa и гладкоцевна пушка. Мъжете представили необходимите документи за оръжието. Работата по случая продължава, в РУ-Кула е образувано досъдебно производство по чл.237, ал.2 от НК, съобщават от Областната дирекция на МВР - Видин.

В РУ-Видин е заведена преписка за извършена кражба на мобилен телефон. Посегателството било извършено пред хотел в града. Извършителят на деянието е разкрит – непълнолетен видинчанин, криминално проявен. Преписката е изпратена в Районна прокуратура с мнение за предаване на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН).