Спортен празник във Видин събра над 200 участници

Видин ->

Николай Андреев, председател на СГЕРБ във Видин: Авторитетът на България, като лидер на Балканите, бе доказан по един безспорен начин

Видин ->

Водна война и сладолед в лагера на The Bridge

Видин ->

Русенският университет е най-доброто висше училище извън София

РУ получи много висока оценка на институционалната си акредитация от Националната агенция за оценяване и акредитация
България ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Владимир Уручев към новоизбрания кмет на община Видин Огнян Ценков: Останете близо до хората

„Очаквах победата на ГЕРБ както в национален мащаб, така и във Видин, защото многото срещи и разговори, които проведох ме убедиха, че българските граждани искат да видят едно позитивно развитие – развитие, което ПП ГЕРБ показва и гарантира.“ Това каза евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев, който разговаря във Видин с новоизбрания кмет на общината Огнян Ценков. Уручев бе категоричен, че оттук нататък предстои много сериозна работа. „Уважавайте всеки един човек, независимо какви са политическите му възгледи. Пазете човешкото достойнство и останете през целия мандат близо до съгражданите си. Никога не забравяйте, че хората трябва да са във фокуса на вашата работа. Мислете как ще стигнете до тях и дали решенията ви са в полза на общността. Така ще работите по-леко и ще имате аргументи да защитавате своите позиции. Предстои много работа и нищо няма да се случи от днес за утре, но хората оценяват, когато някой работи последователно и упорито. Така ще запазите тяхното доверие”, подчерта евродепутатът от ГЕРБ. Той акцентира върху необходимостта настоятелно и последователно да се развива потенциала на общината, за да намери Видин своето достойно място сред областните центрове. „Имате нелеката задача в един шарен ОбС да намерите общ език с останалите си колеги. Диалогичността е изключително важна и когато интересът на гражданите е водещ, тогава ще се намерят общите решения”, каза на новоизбраните общински съветници от ГЕРБ Владимир Уручев. Той се ангажира да има специално отношение към Видин и особено към младите видинчани. „Те проявиха наистина голям интерес към обявения от мен конкурс за есе „Искам да живея в родния си град, защото...”. Работите им са изключително интересни. Предстои да обявим резултати от конкурса и съм убеден, че сред победителите ще има и видински младежи. Надявам се заедно с тях да осъществим различни инициативи и дори проекти, защото младите хора имат иновативни и добри идеи за развитието на своите родни места”, заяви още Владимир Уручев.

„Един от ангажиментите, който поехме към нашите съграждани е да изградим добра работеща връзка между местна власт, държавна власт и европейските институции. Именно тази комуникация липсваше на Видин до сега”, заяви новоизбраният кмет на община Видин Огнян Ценков. Ценков благодари на Владимир Уручев за подкрепата, която той оказа и по време на предизборната кампания на ГЕРБ-Видин. „Мога да кажа, че успехът, който постигнахме е общ успех, защото е в резултат на съвместната ни работа и усилия”, категоричен бе новоизбраният кмет на общината.