Кметът на Видин получи отличието за крепостта „Баба Вида“ в Годишните награди в туризма

Видин ->

Министерският съвет гласува 3 млн. лв. за Община Видин

Средствата са целеви – за ремонт на Драматичния театър и на сградата на ГПЧЕ „Йордан Радичков“
Видин ->

Любомир Георгиев, директор на ГПЧЕ „Йордан Радичков“ - Видин: Приключва една успешна за гимназията година

Видин ->

Достойните продължители на славните традиции на Видин в кану-каяка

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Епископ Поликарп присъства на клетвата на новия кмет и Общински съвет на Видин

На 9 ноември се състоя първото заседание на Общински съвет Видин, свикано с заповед на г-н Момчил Станков, областен управител на Област Видин.
На тържественото заседание на новия Общински съвет на Видин, на което положиха клетва новоизбраните кметове: на Видин г-н Огнян Ценков, на населените места от Община Видин и новоизбраните общински съветници, с благословението на Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан, присъства Негово Преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп.
След тържествената церемония по клетвата и встъпването в длъжност на новия кмет на Видин, Негово Преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп поднесе поздрав и благословение към новоизбраното местно ръководство. Той поздрави г-н Огнян Ценков, новоизбраните кметове и общински съветници и им припомни, че от тук нататък трябва с отговорност, мъдрост и любов към Община Видин да изпълняват дадените оброци  и обещания за благото на Видин и мирния негов народ.
На официалната церемония присъстваха народни представители, гости, много видинчани, както и представители на местните и държавни медии.