Крепостта „Баба Вида“ ще оживее в мартеница на видинския площад

Видин ->

Правителството не се нуждае от подтикване за изграждане на магистрален път, защото и в момента се работи активно

Това заявява за в. „НИЕ“ видинският народен представител от ГЕРБ Владимир Тошев, който коментира още темата за Истанбулската конвенция и ситуацията в здравеопазването в област Видин
Видин ->

Община Видин отбеляза 145 години от гибелта на Апостола

Видин ->

22-годишен и двама непълнолетни от Бело поле са задържани за грабеж от дома на възрастна жена в селото

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Признание за кмета на Видин от Български автомобилен клуб Ретро

Кметът на община Видин Огнян Ценков получи плакет от Български автомобилен клуб Ретро във връзка с приноса на градоначалника за реализиране на Ретро парад Видин 2017, който се проведе на 5 август. Високото отличие му бе връчено днес от Иван Цолов, по чиято идея и инициатива се организира събитието. Проявата премина при изключителен интерес, със съвместните усилия на Общината, Съюза на българските автомобилисти и Авто клуб V8. В него се включиха над 120 участници от цяла България, както и от Румъния и Сърбия.
Ценков благодари за наградата и заяви, че застава твърдо зад позицията Ретро парадът да стане традиционен и да се провежда всяко лято.
„Български автомобилен клуб Ретро е най-старият в България и единственият, признат по международните стандарти и може да лицензира един автомобил и да му даде сертификат, че е ретро“, обясни Иван Цолов, който също получи плакет от клуба.
И Иван Цолов, и видинският кмет споделиха удовлетворението си от постигнатия голям успех с организирането на първия по рода си Ретро парад в нашия град. Те се обединиха около позицията от догодина той да се провежда с международно участие.