Спортен празник във Видин събра над 200 участници

Видин ->

Николай Андреев, председател на СГЕРБ във Видин: Авторитетът на България, като лидер на Балканите, бе доказан по един безспорен начин

Видин ->

Водна война и сладолед в лагера на The Bridge

Видин ->

Русенският университет е най-доброто висше училище извън София

РУ получи много висока оценка на институционалната си акредитация от Националната агенция за оценяване и акредитация
България ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Признание за кмета на Видин от Български автомобилен клуб Ретро

Кметът на община Видин Огнян Ценков получи плакет от Български автомобилен клуб Ретро във връзка с приноса на градоначалника за реализиране на Ретро парад Видин 2017, който се проведе на 5 август. Високото отличие му бе връчено днес от Иван Цолов, по чиято идея и инициатива се организира събитието. Проявата премина при изключителен интерес, със съвместните усилия на Общината, Съюза на българските автомобилисти и Авто клуб V8. В него се включиха над 120 участници от цяла България, както и от Румъния и Сърбия.
Ценков благодари за наградата и заяви, че застава твърдо зад позицията Ретро парадът да стане традиционен и да се провежда всяко лято.
„Български автомобилен клуб Ретро е най-старият в България и единственият, признат по международните стандарти и може да лицензира един автомобил и да му даде сертификат, че е ретро“, обясни Иван Цолов, който също получи плакет от клуба.
И Иван Цолов, и видинският кмет споделиха удовлетворението си от постигнатия голям успех с организирането на първия по рода си Ретро парад в нашия град. Те се обединиха около позицията от догодина той да се провежда с международно участие.