БСП – Видин изразява силно притеснение от заявеното намерение за смяна на борда на директорите на МБАЛ „Св. Петка“ във Видин

Видин ->

Актьори и детска публика заедно подреждат объркани приказки в новия спектакъл на Драматичен театър - Видин

Видин ->

Близо 80% от потребителите в Северна България не биха купували бутилирана вода, ако тя е преработена

България ->

Народният представител от ГЕРБ Владимир Тошев: Протестът за Е79 е манипулативен и политически

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Предстоящо: Ден на отворените врати и документална изложба в Община Видин

С Ден на отворените врати Община Видин ще отбележи 12 октомври – Деня на българската община. Желаещите ще имат възможност да разгледат и документална изложба, специално подготвена по случай празника. А през целия ден в Информационния център на Общината заявените от гражданите услуги ще се предоставят в съкратени срокове.

Утре (12 октомври, четвъртък) от 10.00 ч. до 16.00 ч. е обявен Ден на отворените врати в Общината. Всички желаещи могат да посетят в това време администрацията, да разгледат на 15 етаж документалната изложба и да се запознаят с презентация, свързана с историята и развитието на Видинската община от нейното създаване. Във фоайето на общинската администрация гидове ще посрещат посетителите и ще ги насочват към изложбата. Гражданите ще имат и възможност да се насладят на гледката към града и река Дунав отвисоко и да си направят снимки за спомен.

В същото време услугите за гражданите в Информационния център, които се предлагат като обикновени, ще бъдат извършвани на момента или до края на деня, ако тяхната специфика позволява това.