Кметът на Видин получи отличието за крепостта „Баба Вида“ в Годишните награди в туризма

Видин ->

Министерският съвет гласува 3 млн. лв. за Община Видин

Средствата са целеви – за ремонт на Драматичния театър и на сградата на ГПЧЕ „Йордан Радичков“
Видин ->

Любомир Георгиев, директор на ГПЧЕ „Йордан Радичков“ - Видин: Приключва една успешна за гимназията година

Видин ->

Достойните продължители на славните традиции на Видин в кану-каяка

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Предстоящо: Ден на отворените врати и документална изложба в Община Видин

С Ден на отворените врати Община Видин ще отбележи 12 октомври – Деня на българската община. Желаещите ще имат възможност да разгледат и документална изложба, специално подготвена по случай празника. А през целия ден в Информационния център на Общината заявените от гражданите услуги ще се предоставят в съкратени срокове.

Утре (12 октомври, четвъртък) от 10.00 ч. до 16.00 ч. е обявен Ден на отворените врати в Общината. Всички желаещи могат да посетят в това време администрацията, да разгледат на 15 етаж документалната изложба и да се запознаят с презентация, свързана с историята и развитието на Видинската община от нейното създаване. Във фоайето на общинската администрация гидове ще посрещат посетителите и ще ги насочват към изложбата. Гражданите ще имат и възможност да се насладят на гледката към града и река Дунав отвисоко и да си направят снимки за спомен.

В същото време услугите за гражданите в Информационния център, които се предлагат като обикновени, ще бъдат извършвани на момента или до края на деня, ако тяхната специфика позволява това.