Извеждат учениците от Математическата и СУ „Цар Симеон Велики“ в други сгради

Видин ->

Огнян Ценков откри първото издание на фестивала „Здравей, Здраве“ във Видин

Видин ->

Професия: Футболен съдия

Видин ->

Младежи ГЕРБ - Видин поставиха табели-послания към шофьорите

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Община Видин ремонтира съоръжения на детска площадка в Крайдунавския парк

снимка на nie

Приключи ремонтът на повредените в резултат на вандалски прояви съоръжения за игра на детската площадка зад Телеграф капия във Видин. Тя е една от най-посещаваните и любими за малчуганите от целия град. Подменени са дървените основи на корабчето и на въртележката, предназначена за деца до 3-годишна възраст. Почистено е и облагородено цялото пространство.
Община Видин периодично прави проверки на състоянието на площадките. При установени проблеми, се предприемат действия за тяхното отстраняване. Това е вторият ремонт на площадката в Крайдунавския парк, който се прави тази година. През месец април също бяха вложени средства за поправка на съоръженията там.
Кметът на oбщината Огнян Ценков призовава отново гражданите да пазят изграденото в полза на нашите деца, за да може да се гарантира тяхната безопасност и да бъдат предотвратени нежелани инциденти. Намерението на общинското ръководство е до края на годината да бъде монтирано видеонаблюдение в Крайдунавския парк и в парк „Рова“, което ще помогне както за гарантиране сигурността на хората, така и за ограничаване на вандалски действия от страна на недобросъвестни граждани.
Общинска пресслужба