Видин се включи в Похода за свобода в подкрепа на борбата с трафика на хора

Видин ->

Кметът на Видин с награда за принос към опазване и популяризиране на културното наследство

Видин ->

Видински деца се включиха в Седмицата на програмирането

Видин ->

Пътуващата изложба „16 фотоесета „Другото лице на воините ни“

Откриването ще бъде на 22 октомври от 17:00 часа в музей „Кръстата казарма“. Изложбата е част от Националния календар посветен на 100 години от Първата световна война и участието на България в нея
Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

33 нови високопроходими коли обновиха автопарка на ОДМВР – Видин

снимка на nie

33 нови полицейски автомобила обогатиха автопарка на Областната дирекция на МВР – Видин (ОДМВР). Днес директорът на видинската полиция старши комисар Петър Коцин връчи ключовете на 33-те автомобила на полицейските служители, които ще патрулират с новите високопроходими возила. Автомобилите са разпределени според нуждите на трите районни управления, обясни старши комисар Коцин. Той уточни, че 18 от новите високопроходими коли са предоставени на Районно управление – Видин, 8 от автомобилите получава Районно управление – Белоградчик, а 5 нови возила вече са на разположение на Районно управление – Кула. Допълнително два автомобила са зачислени на Звено „Миграция“.
Директорът на ОДМВР – Видин коментира, че новите високопроходими превозни средства ще са особено полезни през зимния период и като цяло ще позволят на служителите на реда безпроблемно да посещават произшествията, независимо къде са възникнали. „На колегите пожелавам безаварийно управление на автомобилите и се надявам, че ще бъдем по-ефективни в работата си, по-мобилни и по-полезни на обществото“, заяви старши комисар Коцин.
Новите коли са дизелови, като покриват стандарт Евро 6. Оборудвани са с абсолютно всички съвременни системи, с които разполагат патрулните автомобили в други европейски държави – това включва системи за принудително спиране на автомобили; за обезопасяване на местопроизшествия; за обозначаване на мястото за спиране за проверка; за видеонаблюдение и др.
НИЕ