СУ „П. Р. Славейков“ – Видин отбеляза своя патрон и Световната седмица на предприемачеството

Видин ->

Пътни полицаи гостуваха на ученици от видинската езикова гимназия

Видин ->

Корнелия Нинова във Видин: Решени сме кардинално да променим модела на управление на страната

Видин ->

„Другото лице на воините ни“

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева откри фотоизложба, посветена на 100-годишнината от края на Първата световна война
България ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Повторна акция на улица „Доспат“ във Враца

снимка на nie

Повторна проверка на улица „Доспат“ са провели служители на звено „Инспекторат“ към Община Враца, съвместно с екипи на Районно управление на полицията, съобщиха от Общината. Тя е вследствие на извършена в края на месец октомври акция във връзка с подадени жалби и сигнали на граждани за нарушаване на Наредбата за осигуряване на обществения ред, опазване на околната среда и опазване на имуществото на територията на община Враца. На живеещи на ул. „Доспат“ са били издадени предписания за премахване на незаконни постройки и отглежданите в тях селскостопански животни.

В рамките на проведената последваща проверка е установен само един кон, който е транспортиран със специализиран превоз. Други селскостопански животни не са открити и е констатирано, че някои от незаконните постройки се премахват.

В акцията участие са взели и служители от отдел към общинска администрация, които са извършили опис на останалите незаконни постройки и на собствениците ще бъде издадена заповед за доброволно премахване.

От Община Враца са категорични, че контролът, свързан с изпълнението на общинските наредби, ще продължи.