Здравеопазването в България е изправено пред катастрофа

Това заяви за вестник „НИЕ“ народният представител от Враца Николай Иванов, според когото са нужни кардинални реформи в сектор здравеопазване, които от „БСП за България“ ще предложат
Видин ->

Елка Георгиева, председателка на Жени ГЕРБ – Видин: Жените във Видинско са борбени, активни, искащи да работят и да допринасят за обществото

Видин ->

Празник на хляба във Видин

Изложба на ритуални хлябове, работилница за месене на хляб и презентация за обредните хлябове представиха в БиблиоПощата
Видин ->

Ирена Анастасова, народен представител от групата на „БСП за България“ и член на парламентарната комисия по образование: Образованието не е стока!

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

„Мениджър за един ден“ в Областна администрация – Видин

снимка на nie

За поредна година Областна администрация – Видин се включи в инициативата на „Джуниър Ачийвмънт“ – България за насърчаване на младите хора „Мениджър за един ден“ 2017. В рамките на деня амбициозни младежи се запознаха с работата на областния управител и неговата администрация.
Любен Труйков от СУ „Цар Симеон Велики“ зае поста на областен управител на област Видин, а Ангел Ангелов от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и Цветелина Йорданова от ПГТ „Михалаки Георгиев“ бяха в ролята на заместник областни управители.
Възпитаниците на трите училища бяха посрещнати от областния управител Албена Георгиева и заместник областните управители Елка Георгиева и Анжело Методиев, след което проведоха работни срещи по ресори и се запознаха със структурните звена в Областна администрация – Видин.
По повод 12 октомври - Ден на българската община, Любен Труйков отправи приветствие, чрез местна медия, до кметовете на общини и председателите на общински съвети на територията на област Видин, като приветства усилията им, насочени към осигуряване на ефективно местно самоуправление и създаване на пълноценни условия за живот на гражданите.
„Радвам се, че днес бяхте част от екипа на Областна администрация – Видин. Надявам се участието ви в инициативата „Мениджър за един ден“ да е било интересно и полезно за вас. В каквато и сфера решите да се реализирате, надявам се да се върнете в родния Видин“, сподели Албена Георгиева в края на инициативата.